Alter Bridge is aan hun nieuwe album begonnen

Facebookrssmail
Louder-than-Life-108_Alter-BridgeAlter Bridge is begonnen met de opnamen voor hun 5e album. Een titel is er nog niet voor de opvolger van ‘Fortress’  uit 2013. Wel is Michael ‘Elvis’  Baskette  weer de producer voor het album dat in de herfst moet verschijnen.
Op de vraag wat we kunnen verwachten antwoord Mark Tremonti ” Het kan elke kant opgaan. We hebben heel veel ideeën in verschillende richtingen. Bij het vorige album hadden we het ene harde idee na het andere. Hopelijk hebben we dit keer meer verschillende ideeën. We zullen het zien”.
Voor de zomer kunnen we nog wel de opvolger van ‘Cauterize’  verwachten aangezien Tremonti op de zomerfestivals in Europa staat. Na de opnamen met Alter Bridge gaat Myles Kennedy de studio in met SLASH, die daarna op geldtour gaat als de originele line-up van GnR niet bij elkaar komt.
Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ