Brian Downey’s Alive & Dangerous live in de Boerderij op 19 oktober

Facebookrssmail

Op donderdag 19 oktober is Brian Downey’s Alive & Dangerous te zien in cultuurpodium de Boerderij te Zoetermeer. Brian Downey wordt gezien als één van de beste drummers ter wereld. Met zijn nieuwe band ALIVE AND DANGEROUS brengt de drummer het werk van Thin Lizzy opnieuw tot leven. Brian, oorspronkelijk afkomstig uit Dublin, behaalde zijn eerste succes in Ierland met de top 20 hit ‘Morning Dew’. Dit was voordat hij samen met Phil Lynott ‘Orphanage’ oprichtte. De twee muzikanten vormden samen met Eric Bell de legendarische band Thin Lizzy en de rest is geschiedenis. Na de dood van Phil ging Brian terug naar Dublin en hij is nog steeds een veelgevraagde sessie muzikant, zo deelde hij regelmatig het podium met gitarist Gary Moore

Begin dit jaar maakte Brian Downey’s – Alive & Dangerous een adembenemend live debuut met de performance van Thin Lizzy’s ‘Live & Dangerous’ album. Deze gloednieuwe band bestaat uit Brian Downey (Drums), Matt Wilson (Bass/Lead Vocals), Brian Grace (Guitars/Backing Vocals) en Phil Edgar (Guitars/Backing Vocals). Brian Downey’s Alive & Dangerous is dan ook verplichte kost voor fans van Thin Lizzy!

Datum: donderdag 19 okt 2017
Zaal: CreativeColors Zaal
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Kaarten zijn te koop via de volgende link of aan de kassa bij de zaal. Moet je deze show missen dan is er een herkansing op zaterdag 21 oktober in De Pul te Uden.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ