Silenxce bevestigd voor Scream Bloody Scum 2016!

Facebookrssmail

Ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum van het Scream Bloody Scum festival is er dit jaar niet een dag maar twee dagen Scream Bloody Scum. Scream Bloody Scum wordt natuurlijk gehouden in Scum Katwijk, de cult club uit de jaren 80 / 90 waar zo’n beetje alle bands van naam Katwijk aandeden.

13920831_1010471599067691_4492956024173129836_n

Silenxce is een band uit Sassenheim die vooral in de jaren 80 furore maakte, eerst als Inferno en later dus als Silenxce, zonder echt de demo fase te ontstijgen. In 2003 verscheen er een compilatie cd ‘Search for Distant Lights…’ met demo materiaal. Lekkere oude thrash nummers zoals o.a. ‘Agent Orange’, ‘Masquereign’ en het nummer ‘Terror Strike’, titelnummer van de eerste Inferno demo. In 2007 besloten de heren weer te gaan optreden en vandaag is bekend geworden dat Silenxce op 17 september te zien is in Scum.

Eerder was al heavy metal band Sad Iron bevestigt, en dit Noord Hollandse gezelschap heeft in januari dit jaar de tweede plaat ‘The Antichrist’ uitgebracht.

Meer heavy metal is er op Scream Bloody Scum met Martyr en deze mannen behoeven natuurlijk geen introductie. Lekkere heavy metal en een heerlijke nieuwe plaat ‘You Are Next’, Martyr zal ongetwijfeld Scum op zijn kop zetten.

Houdt de pagina van RockMuZine in de gaten voor meer updates omtrent Scream Bloody Scum!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ