G3 zaterdag naar het Klokgebouw in Eindhoven

Facebookrssmail

Gitaarlegendes Joe Satriani, John Petrucci (Dream Theater) en Uli Jon Roth (Scorpions) komen aanstaande zaterdag, 14 april, met een avondvullend G3-gitaarspektakel naar het Klokgebouw in Eindhoven. Ja, je leest het goed; gitaarmeester Joe Satriani komt met zijn fameuze G3 tour naar Eindhoven. Hij brengt John Petrucci (Dream Theater) en Uli Jon Roth (Scorpions) mee en rockt het Klokgebouw volledig kapot met solo’s waar je mond van open valt en gitaartrucs waar menig gitaarleraar van gaat blozen.

De CV’s van deze rock royalty zijn om van te smullen: Joe Satriani zelf zat o.a. in Deep Purple en gaf les aan niemand minder dan Kirk Hammett (Metallica) en Steve Vai. John Petrucci zwaait de gitaarscepter bij Dream Theater en Uli John Roth doet dat bij Scorpions! De avond bestaat uit optredens van de drie gitaristen met ieder hun eigen band. Daarna wordt de show gevolgd door een uitgebreide ‘G3-jam’ waarbij de drie gitaarhelden het podium delen en samen voor spectaculair gitaarwerk zorgen. Als dat geen spektakel wordt!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ