Eerste negentien namen Bospop bekend

Facebookrssmail

De eerste negentien namen voor Bospop 2019 zijn een feit. Onder andere Sting, John Fogerty en Snow Patrol staan volgend jaar op het podium in Weert. Dit jaar kent Bospop niet twee maar drie festivaldagen met een volledig programma op beide podia. De 39ste editie van het festival vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli 2019 op Evenemententerrein A2 Weert Noord.
Verdere acts zijn onder andere Nile Rodgers & Chic, Skunk Anansie, Kodaline, Richard Ashcroft, The Charlatans, John Butler Trio, Living Colour, The Specials, Foreigner, Level 42, Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience, Chris Robinson Brotherhood, Cordovas en Wille & the Bandits.

Sting heeft, met zijn werk van The Police en zijn soloalbums bij elkaar opgeteld, bijna honderd miljoen albums verkocht tijdens zijn indrukwekkende muzikale carrière. Tijdens deze tournee zullen de beste nummers uit zijn gehele oeuvre te horen zijn: denk aan ‘Englishman In New York’, ‘Fields Of Gold’, ‘Every Breath You Take’ en ‘Roxanne’.

De iconische John Fogerty is niet weg te denken uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis. Zijn Creedence Clearwater Revival-hits ‘Fortunate Son’, ‘Proud Mary’ en ‘Bad Moon Rising’ zijn fundamentele klassiekers in het rock-‘n-rollgenre. John Fogerty is Grammy-winnaar en staat op Rolling Stone’s lijstjes van honderd beste gitaristen én beste zangers aller tijden. Zijn muziek weet zowel de doorgewinterde classic rock-kenner als een nieuwe generatie muziekliefhebbers enthousiast te maken.

Op Bospop treden tientallen internationale artiesten op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Dit jaar start Bospop al op vrijdag en kent het festival dus niet twee maar drie festivaldagen met een volledig programma op beide podia. Er is een camping aanwezig met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ