Happy birthday Chris Henderson

Facebookrssmail

Chris Henderson werd geboren op 30 april 1972 in Escatawpa, Mississippi. Chris is vanaf 1998 de gitarist van de Amerikaanse rockband 3 Doors Down. Chris is opgegroeid in Escatawpa en zat bij de zus van Brad Arnold in de klas en kwam zo al op jonge leeftijd met de vrienden Brad en Matt Roberts in contact.

3 Doors Down brak in 2000 door met de single ‘Kryptonite’, een nummer dat verscheen op het album ‘The Better Life’. Op dat album staan verder ook de singles ‘Loser’, ‘Duck and Run’ en ‘Be Like That’.

Het liedje ‘When I’m Gone’ van hun volgende album, ‘Away from the Sun’, was het meest gespeelde liedje van 2003. Het meest gedraaide liedje van 2004 was ‘Here Without You’, van hetzelfde album. Hun derde album kwam op 8 februari 2005 uit. De naam, ‘Seventeen Days’, duidt op het aantal dagen waarin het album gemaakt is. ‘Let Me Go’ was de eerste single van dat album.

RockMuZine feliciteert Chris met zijn 47ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ