FemME maakt de full Line-up voor FemME V bekend

Facebookrssmail

Eindelijk kunnen we veel nieuws naar buiten brengen over FemME 2018 in Eindhoven van 12-14 oktober. We zijn blij dat we de Duitse symphonic metal band Beyond the Black kunnen aankondigen als een headliner op FemME V. Zoals je kunt zien, zangeres Jennifer Haben zal het gezicht van het event zijn. De tweede naam is een dame die present blijft op alle FemME edities: Marcela Bovio. Tweemaal met MaYaN, met Stream of Passion en solo. De solo setup is ook gepland voor deze editie.

Omdat FemME op zondag samenvalt met Eindhoven Marathon, is de voorziene locatie Altstadt moeilijk bereikbaar. Daarom moesten we uitkijken naar een andere locatie. De nieuwe plek voor zondag zal zijn PopEI, een bekende plek van de FemME Battles.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ