Vorst in de grond Fest 30 april Patronaat Haarlem

Facebookrssmail

Op 30 april organiseert Minor Operation Bookings in samenwerking met Patronaat Haarlem weer het punk/hardcore/metal festival Vorst in de grond. Een festival met als headliner het Engelse Napalm Death en vele andere interessante buitenlandse en binnenlandse namen.

Napalm Death, een ieder kent de grindcore / death metal formatie welke werd opgericht in 1981. Van die startende line up van destijds is er niemand over, tegenwoordig is zanger Mark “Barney” Greenway een van de sterkhouders. In 2015 verscheen de laatste langspeler, ‘Apex Predator – Easy Meat’, van de heren die al jaren garant staan voor een fijne metal show.

Napalm Death brengt op deze dag een tweetal bands mee, de band is namelijk op tournee met het Mexicaanse Brujeria en Lock Up. Brujeria brengt een aanstekelijke mix van grindcore en death metal met politiek getinte teksten en een gezonde dosis humor. Vorig jaar verscheen het laatste album ‘Pocho Aztlan’ dat wereldwijd goed ontvangen werd. Genregenoten Lock Up brachten vorige maand hun vierde langspeler ‘Demonization’ uit en zijn zonder meer een leuke toevoeging voor dit festival.

Naast buitenlandse namen staat er weer voldoende leuke bands uit eigen land met bijvoorbeeld de death thrashers van Nuclear Devastation, de band die vorig jaar het debuut album ‘Inferno’ uitbracht. De crustpunk band Boycot, De Nederlandstalige punkrock Karel Anker & De Joden en tal van andere bands maken de line-up compleet en meer dan de moeite waard.

Zo 30-04 | Patronaat | Open: 15:00 u Aanvang: 15:30 u | € 20,- vvk / € 25,- deur

Interesse in een dagje punk/hardcore/metal koop dan hier je kaart!

Volledige line-up:
Napalm Death
Brujeria
Power Trip
Lock Up
Impact
Boycot
Nuclear Devastation
Kansalaistottelemattomuus
Übergang
A New Scar
Karel Anker & De Joden
Tense Reaction
Stabbing Device
The Shining

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ