Happy birthday Charlie Clouser

Facebookrssmail

Charlie Clouser werd op 28 juni 1963 begoren als Charles Alexander Clouser in Hanover, New Hampshire USA. Clouser is vooral bekend als toetsenist van de Industrial rockband Nine Inch Nails, waar hij 1994 en 2000 lid van was. Daarnaast is Clouser muziekproducent van elektronische muziek, Industrial metal en filmmuziek.

Clouser heeft in het verleden tientallen albums geproduceerd en geremixt voor artiesten als Marlyn Manson, White Zombie, Rob Zombie, David Bowie, Die Krupps, Rammstein en Type O Negative. Tegenwoordig componeert en produceert hij voornamelijk muziek voor films en televisieseries, waaronder de filmserie Saw, de titelmuziek van de televisieserie American Horror Story en de muziek van de tv-series Numb3rs en Las Vegas. Ook schreef hij samen met enkele anderen de muziek van het computerspel Evolve (2015).

RockMuZine feliciteert Charlie Clouser met zijn 55ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ