ROCK ’N GRILL met PsySo en The Koalaz

Facebookrssmail

De maanden juli en augustus zijn al lang geen komkommertijd meer, want het is weer tijd voor ROCK ’N GRILL. U snapt het al… er wordt gerockt en gegrild. In de POPEI tuin? Natuurlijk! Zet de vrijdagavonden alvast met dikke stift in de agenda. Op 20 juli live muziek van PsySo (Psych Indie Rock) met als support act The Koalaz (Psych Rock Reggae). BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 19.00 uur. Entree: gratis.

PsySo
PsySo (Psychedelic Society) is een opkomende Psych Indie Rock band met een duidelijke visie en felle passie. Terwijl andere psychedelic rock bands je meenemen in een vage trip, vertaalt PsySo de boodschap van psychedelica naar een duidelijk behapbare les. Hiervoor combineren ze pakkende refreinen, diverse grooves en een unieke atmosferische feel & touch. Hun energieke en overtuigende podiumpresentatie geeft daar nog een extra dimensie aan en laat magie in de lucht hangen.

The Koalaz
The Koalaz is een band die gaat voor vernieuwing, het mixen van verschillende muziekstijlen en de energie in mensen naar boven brengen. De bandleden maakt een creatieve mix van reggae, ska, punk en pyschedelische rock. Je kunt de band vergelijken met bands als The Red Hot Chili Peppers, met een theelepeltje Bob Marley en een hele scheut Sticky Fingers.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ