Ultieme Thin Lizzy Tribute Band PARRIS op 8e Editie ‘Remember Phil & Gary’

Facebookrssmail

Parris komt naar ‘Remember Phil & Gary’! De band Parris bestaat sinds medio jaren 90 van de vorige eeuw. Binnen een paar jaar speelde deze band als headliner op hét jaarlijkse tribute event voor Phil Lynott ‘The Vibe for Philo’ in Dublin. In de loop van de (begin)jaren heeft de band wat bezettingswisselingen gehad maar wordt alom beschouwd als een van de beste Thin Lizzy tribute bands van de wereld! Ook tijdens eerdere edities van ‘Remember Phil & Gary’ stond deze band op het podium en de organisatie kreeg regelmatig vragen of ze deze edities ook weer zullen spelen. En dat doen ze! Speciaal voor deze gelegenheid zullen ze het complete ‘Black Rose’ album ten gehore brengen.

Thin Lizzy’s ‘Black Rose’ album bestaat in 2019 precies 40 jaar en wordt wereldwijd als een van de beste studio albums van Thin Lizzy beschouwd. Het beloven dus twee zeer speciale avonden te worden in Culemborg en Weert! Eerder werd de komst van de bands Bad Chihuahua (Oostenrijk) en de eigen Gary Moore Tribute Band al aangekondigd. Ook deze bands zullen een speciale set gaan spelen. ook wordt nog onderhandeld over de komst van een van de oud bandleden van Phil Lynott zelf!

Foto (c) Colin Shanahan

‘Remember Phil & Gary’ vindt plaats in de Gelderlandfabriek (Culemborg) op 1 februari en in de Bosuil (Weert) op zaterdag 2 februari 2019. De kaartverkoop is inmiddels begonnen via (o.a.) de websites van de zalen: www.debosuil.nl en www.degelderlandfabriek.nl.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ