Nieuwe namen voor FortaRock in the City en Buma ROCKS

Facebookrssmail

Fortarock in the cityMet het Deense Night Fever en Scarred uit Luxemburg staat de teller voor FortaRock in the City inmiddels op drie. Het soloproject van Fransman Gautier Serre, ofwel Igorrr, was eerder al aangekondigd voor het nieuwe initiatief wat plaatsvindt op vrijdagavond 5 juni in Doornroosje, Nijmegen. Behalve Night Fever en Scarred kan Buma ROCKS!

Tijdens showcasefestival When Copenhell Freezes Over in Kopenhagen op 24 januari jl., maakten hardcorepunkers Night Fever de meeste indruk. Met hun energieke presentatie en snoeiharde songs verwierven ze zich een plek op FortaRock In The City op 5 juni as. in Doornroosje, Nijmegen. Een andere toevoeging aan FortaRock In The City is de jonge Luxemburgse band Scarred. Met Gaia-Medea leverden ze een indrukwekkend album af in 2013, geproduceerd door voormalig Textures-gitarist Jochem Jacobs. En ja, dat geeft al aan met wat voor beest we hier te maken hebben. Scarred speelt agressieve, technische metal met een diepe groove.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ