Navarone speelt meest Noordelijke show

Facebookrssmail

Classic, Progressive, Grunge, Alternative, Stoner… De Nijmeegse rockband Navarone draait de hand er niet voor om. Ze schuwen niets, smijten met modder, schreeuwen je toe, maar fluisteren tegelijkertijd ook in je oor. Soms extreem luid, soms juist heel intiem, maar altijd authentiek en vol overgave! Rock van kaliber dus.

Navarone
Groots gemaakt en groots gebracht. Alsof het speciaal is bedoeld voor stadions en uitgestrekte festivalweides. Voeg daar aan toe een zanger waar zelfs Robert Plant voor zou buigen, combineer het vervolgens met een enorm energieke en sterke live-reputatie, en je begrijpt waarom Navarone de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van Nederlands beste, meest veelzijdige en meest gewaardeerde rockbands.

De band heeft reeds 4 studio albums, een live DVD en een EP op zak. Eind 2018 kwam het vierde studio album ‘SALVO’ uit. Verwacht een nog hoger niveau dan tevoren in termen van composities en productie, maar ook in termen van kracht, dynamiek, diepgang en diversiteit. Op 1 maart speelt de Nijmeegse band de meest Noordelijke show van het jaar. Navarone speelt dan in de VERA in Groningen.

Foto (c) Jop Langenhoff

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ