Slipknot kondigt nieuw album ‘The End, So Far’ aan

Facebookrssmail
Foto (c) Johanthan Weiner

Slipknot brengt op 30 september het nieuwe album ‘The End, So Far’ uit. De plaat is geproduceerd door Slipknot en Joe Barresi en volgt het succes op van het in 2019 verschenen ‘We Are Not Your Kind’. De Grammy award winnende band heeft ook het nieuwe single ‘The Dying Song (Time To Sing)’ gedeeld met bijbehorende videoclip geregisseerd door bandlid M Shawn ‘clown’ Crahan. Met het nummer slaat Slipknot een nieuwe weg in waarin ze de reikwijdte van rockmuziek opnieuw herdefiniëren en vormgeven.

Slipknot werd in 1995 opgericht door bassist Paul Gray, percussionist Shawn Crahan en drummer Joey Jordison. Sindsdien hebben ze keihard gewerkt om een van de grootste metalbands in het genre te worden en scoorden ze succes met nummers als ‘Duality’ en ‘Psychosocial’. Live op het podium komen de bandleden met hun welkbekende maskers het beste tot hun recht. De weergaloze shows barsten van de energie.

“New Music, new art, and new beginnings. Get ready for the end.”

Shawn Crahan

Vanaf het najaar zal de band gaan optreden in de US met hun Knotfest Roadshow headline tour. Deze zomer zijn ze te vinden in Europa waar ze op verschillende festivals spelen, waaronder hun eigen Knotfest festival in Duitsland, Finland en Pukkelpop in België.

Tracklist ‘The End, So Far’:

Adderall
The Dying Song (Time To Sing)
The Chapeltown Rag
Yen
Hivemind
Warranty
Medicine For The Dead
Acidic
Heirloom
H377
De Sade
Finale

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ