Halestorm naar AFAS Live

Facebookrssmail

Op woensdag 20 november speelt het Amerikaanse Halestorm een show in AFAS Live in Amsterdam. Voor deze show neemt de band twee special guests mee. De uit California afkomstige metalbands In This Moment en New Years Day. De kaartverkoop voor de show in Amsterdam start vrijdag 1 februari om 10 uur via Ticketmaster.

Lzzy Hale vormt samen met haar broer en drummer Arejay, gitarist Joe en bassist Josh de populaire alternatieve rockband Halestorm. In nog geen tien jaar tijd zijn ze uitgegroeid van het spelen in kleine clubs naar het uitverkopen van grote zalen over de hele wereld. De band won met ‘Love Bites (So Do I)’ in 2013 een Grammy voor ‘Best Hard Rock/Metal Performance’. Voor de aankomende Grammy Awards is de band opnieuw genomineerd dit keer voor ‘Best Rock Performance’ met ‘Uncomfortable’.

Halestorm bracht afgelopen zomer hun vierde album uit genaamd ‘Vicious’. Na een succesvolle tour door Europa vorige zomer komen ze dit najaar terug naar Nederland voor hun grootste show tot nu toe in AFAS Live. Fans van het eerste uur en nieuwe fans kunnen een bijzondere avond in hun agenda zetten, want Halestorm is op z’n best op het podium. Volgens velen is frontvrouw Lzzy Hale misschien wel de beste rockzangeres van dit moment.

De Amerikaanse alternatieve-metalband In This Moment onder bezieling van de charismatische frontvrouw Maria Brink maakt al ruim 10 jaar groovende metal. Ze bewijzen al jaren een indrukwekkende live band te zijn. Niet twee maar drie female fronted bands betreden op 20 november het podium van de AFAS Live. Het uit California afkomstige New Years Day met Ashley “Ash” Costello aan het roer opent de avond. Met een bak aan podiumervaring en een vierde album op komst is de band klaar om Europa te veroveren.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ