Win kaarten voor Jera on Air

Facebookrssmail

Op 27, 28 en 29 juni vindt het grootste outdoor hardcore punk en metalcore festival van Nederland plaats in Ysselsteyn, tussen Eindhoven en Venlo. Naast headliners Sum41, Parkway Drive en Enter Shikari zijn ook o.a. Heideroosjes, BillyBio, Hatebreed en Agnostic Front bevestigd.

SUM41

Sum 41 bestormde in 2001 vanuit het niets de hitlijsten met debuutalbum ‘All Killer No Filler’ en verkocht wereldwijd zelfs meer dan drie miljoen exemplaren van dat album. De plaat bevatte hits als ‘Fat Lip’ en ‘In Too Deep’ en deze songs groeiden uit tot ware poppunk-anthems. Enorm veel succes, nieuwe albums, constante tours en een glamourhuwelijk tussen frontman Deryck Whibley en zangeres Avril Lavigne volgden. Dat de band nog altijd onverminderd populair is, werd bewezen door hun rap uitverkochte shows in 013 in 2017 en topshows op Lowlands en Pinkpop. En nu mogen ook wij ons opmaken voor een heerlijk avondje gas geven op de Main Stage!

RockMuZine mag weekendkaarten weggeven voor dit geweldige festival! Wil jij kaarten winnen? Like dan RockMuZine op Facebook en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. Wie weet win jij kaarten!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ