[Afgelopen] Win kaarten voor Alcatraz Hardrock & Metal festival!

Facebookrssmail
Foto (c) Armelle van Helden, RockMuZine
Foto (c) Armelle van Helden, RockMuZine

Anthrax, dat zich tot de ‘Big Four’ der thrashbands mag rekenen,was de laatste band die we bekend mochten maken voor Alcatraz Hardrock & Metal festival. RockMuZine is dit jaar natuurlijk weer mediapartner van het mooiste festival van België, en geluk voor de inmiddels al tientallen mensen die ons hebben gemaild of we ook dit jaar weer kaarten voor Alcatraz gaan weggeven. Het antwoord hierop is Hell Yeah!

De totale line-up van Alcatraz Hardrock & Metal festival bevat de volgende namen: Twisted Sister, Antrhax, Soulfly, Within Temptation, Ministry, Children of Bodom, Devildriver, Airbourne, Flotsam and Jetsm, Metal Church, Korpiklaani, Whitesnake, Candlemass, Triptykon, Avantasia, Kreator, Avatar, Exodus, The Answer, Thundermother en Lita Ford.

Win kaarten voor Alcatraz Hardrock & Metal festival

Tickets zijn te koop via de website van Alcatraz Hardrock & Metal festival! RockMuZine geeft echter een stapel kaarten weg voor het hardste festival van België! Win kaarten voor Alcatraz door de Facebookpagina van RockMuZine te liken en dit bericht te delen op je Facebookpagina. Makkelijker kan dus niet!

alcatraz Anthrax Hardrock & Metal festival

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ