Win kaarten voor Wolverine in de Boerderij te Zoetermeer!

Facebookrssmail

Wolverine toert ter gelegenheid van de “Progressive Aspects Tour” binnenkort door Europa en doet daarbij op zaterdag 29 april de boerderij in Zoetermeer aan. De band wordt daarbij bijgestaan door Until Rain en Oddland, kortom, een must voor elke prog liefhebber.

Voor deze show mogen we 2 kaarten weggeven. Wil je hierop kans maken, like RockMuZine op Facebook en deel dit bericht op je timeline voor 26 april.

Wolverine, Until Rain en Oddland behoren tot de nieuwe generatie progressieve rock en -metalbands. Tijdens deze avond komt het volledige spectrum van het genre aan bod. Subtiele, emotionele prog van Wolverine, de bombastische en donkere visie van Until Rain en de stevige prog van Oddland.

Wolverine was één van de hoogtepunten van ProgPower 2016. De Zweedse band bracht recentelijk haar nieuwe studioalbum uit, genaamd ‘Machina Viva’ (2016). Wolverine timmert inmiddels alweer een tijdje aan de weg. In de beginjaren werd Wolverine geschaard onder het kopje death metal. Inmiddels is de band geëvolueerd tot een melodische progressieve rockband in de stijl van Riverside en Anathema..

De progressieve metalband Until Rain werd in 2004 opgericht in Thessaloniki en heeft inmiddels vier albums op haar naam staan. Hun debuutalbum ‘The Reign of Dreams’ (2009) ontving wereldwijd lovende recensies en binnenkort verschijnt er een nieuw album getiteld ‘Inure’. Until Rain is een aanrader voor liefhebbers van bands als Dream Theater, Symphony X, Circus Maximus, Opeth en Katatonia.

Oddland komt uit Turku in Finland en de heren maken progressieve metal. Na vier jaar is er een nieuw album van Oddland met als titel ‘Origin’. De band heeft een progressief hoogstandje afgeleverd.

Meer info is te vinden op de website van de boerderij

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ