Dizzy Mizz Lizzy speelt de Bosuil weer plat

Facebookrssmail

In een goed gevulde Bosuil mag Once het publiek opwarmen voor de hoofd-act van vanavond Dizzy Mizz Lizzy. Once is een Pearl-Jam Tribute band die alle bekende nummers van deze band feilloos naspeelt. Derhalve een leuke opwarmer voor Dizzy Mizz Lizzy. Het publiek wordt getrakteerd op een kwalitatief hoogstaand optreden van deze sympathieke band.

Wederom complimenten voor de man die verantwoordelijk is voor het geluid want dat is weer dik in orde. Alle bekende nummers worden gespeeld met als hoogtepunt Silverflame. Ook krijgen we een nieuw nummer te horen wat naadloos aansluit op het oudere werk. Dizzy Mizz Lizzy heeft er duidelijk zin in net als het massaal opgekomen publiek.

Na ruim anderhalf uur genieten is het gedaan met de pret en moeten we wachten tot de mannen van Dizzy Mizz Lizzy weer terugkomen om hun nieuwe album te promoten. Zorg dat je erbij bent. 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ