30-Jarige tournee voor The Gathering

Facebookrssmail

The Gathering is terug! Na hun 25-jarig jubileumfeestje in november 2014, met twee uitverkochte concerten in Doornroosje (Nijmegen), nam de band een time-out. Het was tijd voor andere projecten en uitdagingen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en vorig jaar begon de band weer met spelen en het maken van nieuwe muziek. In 2019 bestaat de band 30 jaar en dat moet gevierd worden!

Afgelopen maart stond The Gathering op de eerste editie van het Prognosis Festival en dit najaar volgt een aantal concerten in Nederland en Europa. Met de ‘AutoReverse: 30th Anniversary tour’ brengen ze een epische show vol klassiekers, waarvan sommige in een nieuw jasje, en nieuwe nummers die de band voor het eerst live zal spelen. Trip-rock, post-rock, metal, shoegaze; The Gathering heeft zichzelf altijd opnieuw weten uit te vinden. Het wordt ook deze keer weer een bijzondere reis!

Tourdata THE GATHERING – ​AutoReverse: 30th Anniversary Tour 2019:
● Zaterdag 21 september 2019: Progresja – Warschau (PL)
● Zondag 22 september 2019: Muziekgieterij – Maastricht (NL)
● Vrijdag 4 oktober 2019: Victorie – Alkmaar (NL)
● Zaterdag 5 oktober 2019: Boerderij – Zoetermeer (NL)
● Zondag 6 oktober 2019: 013 / Jupiler Zaal – Tilburg (NL)
● Vrijdag 18 oktober: Vera – Groningen (NL)
● Zaterdag 19 oktober 2019: Hedon – zwolle (NL)
● Zaterdag 7 december 2019: Madrid is The Dark Festival (ES)

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ