Aeverium voor vier show naar Nederland

Facebookrssmail

AeveriumHet succesvolle Aeverium, stammend uit het grensgebied met Nederland en een frontvrouw met Nederlands roots, komt voor vier shows naar Nederland als support voor één van de Nederlandse vlaggenschepen op het gebied van Female Fronted Metal, Delain.

Aeverium staat op het punt om na bijzonder geslaagde en veel geprezen debuut, ‘Break Out’, hun tweede album uit te brengen en tijdens de shows is het zo maar mogelijk dat dat een tipje van de sluier opgelicht gaat worden en we in Nederland de primeur gaan beleven van enige tracks van dit nieuwe album.

Aangevoerd door de klassiek geschoolde en charmante Aeva Maurelle en de charismatische Marcel “Chubby” Römer veroverde de ze vorig jaar de harten van menig metal liefhebber als opener op 2 Europese touren voor Kamelot, met shows in ondermeer een uitverkocht Hedon in Zwolle en in de Trix in Antwerpen, waarvan hieronder acte. Tijdens de 2e tour was er eveneens een gastrol voor Aeva en Marcel tijdens de Kamelot shows weggelegd. Verder speelde ze in 2016 op grote festivals als M´era Lunaen Summer Breeze en in Nederland nog 2 maal met Moonspell.

04-02-2017 Poppodium Metropool Hengelo
10-02-2017 Bibelot Poppodium Dordrecht
17-02-2017 Poppodium Grenswerk Venlo
17-03-2017 P60 Amstelveen

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ