Happy birthday Sandra Schleret

Facebookrssmail

Sandra Carola Schleret werd geboren op 26 juni 1976 en is de zangeres van de Duitse band Siegfried en de voormalige zangeres van Elis na de dood Sabine Dünser. Ze was tevens de zangeres van de nu ontbonden Oostenrijkse band Dreams of Sanity.

In 1994 vervingen Sandra en Martina Hornbacher de voormalige vocalisten en brachten hun eerste demo tape uit met Dreams of Sanity in mei datzelfde jaar. In januari 1997 hebben ze hun eerste album ‘Komodia’ met de vrouwelijke duo uitgebracht. Niet lang na de release stopte Martina met Dreams of Sanity vanwege muzikale en persoonlijke verschillen en na veel vocale audities, werd besloten om Martina’s rol niet in te vullen, waardoor Sandra de vrouwelijke hoofdrol Kreeg.

De band ging verder het maken van hun tweede album ‘Maskerade’, uitgebracht in 1999, met Sandra als lead vocalist en ‘The Game’ in 2000.

Nadat ‘The Game’ werd uitgebracht ontstonden er onstabiele tijden waarin enkele line-up veranderingen werden doorgemaakt en hoewel het werk aan het volgende album begonnen was ging de band uit elkaar in juli 2002. en toch het bloed kruipt waar het niet gaan kan, in 29009 verscheen het album ‘Nibelung’ en sandra was wederom van de partij.

RockMuZine feliciteert Sandra Schleret met haar verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ