Metalband Channel Zero naar Hamont (B)

Facebookrssmail

Toen Channel Zero in 1997 besloot er mee op te houden, hadden ze in vijf jaar tijd vier albums uitgebracht. Deze vier albums gaven hen metal immortality. Begonnen als een onzichtbare groovende underground trash metal band werden ze al snel het grootste metal-fenomeen van de Benelux. Dit dankzij hun derde album ‘Unsafe’ en het frisse, scherpe geluid. Die plaat bracht hen overal in de wereld en ze tourden met andere groten zoals Megadeth, Danzig, Body Count en Biohazard. Op 20 september staan ze in De Posthoorn in Hamont (B).

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ