Voorrondes Kempenerpopprijs 2015 van start

Facebookrssmail

kempenerpopprijsOp 12, 13 en 14 juni vindt in Waalre het gratis Kempenerpop-festival plaats. In de aanloop daarvan wordt de Kempenerpopprijs georganiseerd. Via drie voorrondes worden de bands geselecteerd die in de finale mogen strijden om een plek in de line-up van Kempenerpop 2015. De voorrondes worden gehouden in maart en april in verschillende cafés in de regio Eindhoven.

Uit de vele inzendingen vanuit het hele land heeft de organisatie 12 bands geselecteerd die mee kunnen doen aan de voorrondes. Alle voorrondes beginnen om 21.00 uur en zijn gratis toegankelijk.

De eerste voorronde wordt gehouden op vrijdag 20 maart in café De Fantast in Valkenswaard. De deelnemers zijn: Mr. Moto (powerpop/rock), No Waves & Sunrays (garagepop), Last Suggestion (‘bright purple alternative rock’) en Dutch Balls (hardrock/grunge).

De tweede voorronde vindt plaats op vrijdag 3 april in muziekcafé Lokaal 8 in Veldhoven. Ook deze voorronde is goed gevuld met de volgende vier bands: Surreal Lipstick Tragedy (rock ’n roll), Red Devil (rock), Faith in Fate (alternative rock/(ska)punk), Saint Charlie (indie rock).

De laatste voorronde vindt plaats op vrijdag 17 april in café Altstadt in Eindhoven. De deelnemers zijn: Raptor (rock/metal), Jacklust (sleaze punk), The Ame (stonerrock ’n roll), Trip to Dover (alternative indie electro).

De winnaar van iedere voorronde bemachtigt een plek in de finale, die op vrijdag 8 mei in café The Jack in Eindhoven wordt gehouden. De winnaar van de finale wint een plek in de line-up van Kempenerpop 2015.

Kempenerpop wordt dit jaar gehouden op 12, 13 en 14 juni in Waalre. Het gratis toegankelijke muziekevenement zal wederom een breed en gevarieerd programma bieden voor jong en oud. En… zustersite van RockMuZine, Maxazine.nl is mediapartner van dit extreem gezellige festival! Reeds bekend gemaakte namen zijn o.a. The Vintage Caravan, Peter Pan Speedrock en Wolfskop. De organisatie verwacht zeer binnenkort de rest van de line-up bekend te kunnen maken.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ