Metal on Metal: het mooiste metalfestival van de Achterhoek

Facebookrssmail

Op zaterdag 23 november vindt de derde editie van het mooiste metalfestival van de Achterhoek plaats in de DRU Cultuurfabriek. Dit jaar komen de thrashveteranen van Dead Head met een flinke portie herrie naar Ulft. Ook Distillator en Thrashcan zorgen voor het nodige gitaargeweld en metal ‘n’ roll-band Diggeth zet met een explosieve mix van Metallica, Lynyrd Skynyrd en Black Sabbath de zaal op z’n kop.

Metal on Metal wordt afgesloten door melodisch metalcollectief MaYaN, waarbij diepe grunts, heldere vocalen, extreme tempowisselingen en complexe melodieën zorgen voor een verrassend geheel dat je niet wil missen.

Foto (c) Armelle van Helden

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ