Slash en Myles Kennedy komen naar Nederland

Facebookrssmail

Op 9 april keren SLASH feat. Myles Kennedy & The Conspirators terug naar Nederland! Ze staan dan met The River is Rising Tour in Ziggo Dome Amsterdam. Mammoth WVH staat op het programma als special guest.

Zet rockiconen SLASH en Myles Kennedy bij elkaar en je krijgt hét ultieme recept voor een avond vol stevige gitaarriffs en tijdloze rocksongs. Samen met The Conspirators zorgen Slash en Kennedy voor een dampend en stomend lesje rockgeschiedenis én laten ze uiteraard werk horen van het nieuwe album ‘4’.

Mammoth WVH is het project van Wolfgang van Halen, zoon van gitarist Eddie van Halen. Deze multi-instrumentalist heeft inmiddels twee albums uitgebracht die vol staan met nummers waarin elementen van metal, grunge, alternatieve en hardrock worden gecombineerd met gevoelige teksten tot indrukwekkende nummers. Van pittige rockriffs tot intieme ballads; zijn muziek overstijgt genres.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ