Puck Wildschut (ex-Sisters of Suffocation) nieuw lid Shuulak

Facebookrssmail

Puck Wildschut, ex-bassiste van Sisters of Suffocation, sluit zich aan bij Heavy Metal band Shuulak. Na haar vertrek bij Sisters of Suffocation in augustus was Puck niet meteen op zoek naar een nieuwe band. “Verre van eigenlijk”, vertelt Puck lachend, ”ik was net weg bij een band waar ik vier jaar deel van uitmaakte en wilde even wat tijd nemen voor mezelf”.

Shuulaks is een metalband wiens nummers vertellen over de obsessie van de mens met dingen die hem uiteindelijk zullen vernietigen. Weigerend zich te laten leiden door trends brengt de band een muzikaal eerbetoon aan de onsterfelijkheid van Heavy Metal.

Toen Shuulak contact opnam ging het echter heel snel. De muziek greep haar onmiddelijk en bij de eerste ontmoeting bleek dat er een duidelijke klik was. “Dit is een groep mensen die al jaren bevriend zijn en ik voelde me er direct thuis. Voor mij is het heel belangrijk om samen muziek te maken en daar bovenal veel plezier bij te hebben. Bij Shuulak heb ik dat hervonden”.

Het vijftal dook al vlug de repetitieruimte in en twee weken later vonden de eerste optredens plaats: twee achtereenvolgende shows in België. Voor de geroutineerde bassiste was het eenvoudig om weer in het ritme te komen. “Ik wilde meteen knallen vanaf de eerste show en ben blij dat ik zo warm ontvangen ben door zowel oude als nieuwe fans!”

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ