Happy birthday Keri Kelli

Facebookrssmail

Keri Kelli werd geboren als geboren Kenneth Fear Jr. en is een Amerikaanse hard rock gitarist die heeft gespeeld met vele andere artiesten en groepen, waaronder Alice Cooper, Slash, Jani Lane, Vince Neil en John Waite. In maart 2013 vormde hij Project Rock samen met James Kottak van de Scorpions. Project Rock bestond uit Keri Kelli, James Kottak, Tim ‘Ripper’ Owens, Rudy Sarzo & Teddy Zig-Zag.

Keri Kelli is geboren in Huntington Beach, Californië op 7 september 1971. Hij speelde in bands welke hij (mede) oprichtte als Saints of the Underground, Adler’s Appetite (voorheen Suki Jones), New World Idols, Rubber (voorheen Blow), Big Bang Babies, en Empire (1987).

Meest memorabele albums waar Keri Kelli waren o.a. die van Alice Cooper waaronder: ‘Along Came a Spider’ (2008) en ‘Welcome 2 My Nightmare’ (2011) of het album met L.A. Guns ‘Hellraiser’s Ball: Caught in the Act’ (2008).

RockMuZine feliciteert Keri Kelli met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ