The Dead Love, WOES & ROAM overwinnen Dynamo

Facebookrssmail

Terwijl het PSV Stadion leegloopt na een overwinning, loopt Dynamo vol voor avondje poppunk. Zal het voor de mannen ook een overwinning zijn?

Het is aan de The Dead Love om het publiek op te warmen. Dat kan best een uitdaging zijn voor de fans van ROAM die in de middag al voor de deur zaten. Na een nummer flikken de mannen uit Sidney het dan toch. Een groot deel van het publiek komt losjes los.

WOES is voor velen geen onbekende in Nederland. Bij het tweede nummer komt er al een crowdsurfster aan. Jammer genoeg was het publiek daar nog niet op voorbereid. Met behulp van de zanger, komt ze veilig op het podium. Eén ding is zeker, de start voor de crowdsurfers is geopend. Met veel energie springt zanger DJ over het podium. Er komt zoveel energie vrij, waardoor hij zijn microfoon zelfs even verliest!

Iets is zeker; het publiek is helemaal opgewarmd als er de eerst pit ontstaat. Wat verwacht je van een opgewarmd publiek en een energieke band zoals ROAM?

Crowdsurfers everywhere! Meteen bij het ‘ I don’t Think I Live There Anymore’ is het al raak, en dan niet aan het einde van het nummer. Daar doen ROAM fans niet aan, meteen bij het eerste refrein gaat het al los! De eerste rij weet meteen hoe het er bij poppunk shows van ROAM aan toe gaat.

Alex Costello heeft zijn geliefde windbreaker weer aan, wat me echt ontiegelijk warm lijkt. De frontman lijkt nog meer energie te hebben dan bij zijn andere shows.

Wanneer je denkt dat het publiek niet nog meer kan geven word  all time favorite ‘ Headrush’ gespeeld. Terwijl fotografen crowdsurfers met één hand opvangen, word een meisje boos op twee mannen achter haar. Wat blijkt nou? Omdat ze geen schoenen in hun nek willen, duwen ze naast mensen ontwijken, de crowdsurfers zelfs naar beneden. Iemand viel serieus bijna vol met haar hoofd op de grond. Gelukkig werd er al snel een beveiliger gehaald die hen op hun gedrag aansprak. Veiligheid gaat altijd voor.

Dit was me een poppunkavondje wel! ROAM heeft laten zien dat ze het podium helemaal verdienen. Benieuwd wat het volgende album ze brengt. 

Foto’s (c) Liza van de Ven

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ