Happy birthday Gunnar ‘Mic’ Michaeli

Facebookrssmail

Vandaag is de verjaardag van Gunnar ‘Mic’ Michaeli. Mic is sinds 1984 de keyboardspeler van de classic rockband Europe, waar hij de toetsen overnam van Joey Tempest. Europe had haar grootste successen in de jaren ’80 en viel uit elkaar in 1992, net na de release van hun 5e album. Het bekendste nummer dat Mic voor Europe schreef is de ballad ‘Carrie’.

Sinds Europe in 2004 weer bij elkaar kwam, trok Mic veel aandacht naar zich toe van de fans, mede door de enorme interactie die Mic altijd heeft met het publiek. Naast de weedse band, speelt Mic ook met regelmaat bij andere bands, als Avalon, Universe, White Purple, Brazen Abbot en Glenn Hughes.

RockMuZine feliciteert Mic Michaeli met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ