Happy birthday Randy Black

Facebookrssmail

Randy Black werd geboren op 17 november 1963 in Moose Jaw, Canada en is een heavy metal drummer. Randy is het best bekend voor zijn stints als de drummer van Bif Naked, Annihilator en Primal Fear. Randy Black is een inwoner van Moose Jaw, Saskatchewan, Canada en zijn eerste professionele band was The Edge, hij begon pas met intensief toeren met de band The Kaotics in 1982.

In 1993 verhuisde Randy naar Vancouver, British Columbia en sloot zich aan bij Annihilator. Randy’s bandleden waren verbaasd over zijn technische precisie en noemde hem zelfs de “menselijke drummachine”. In 1998 deed Randy Black wat opname werk met Bif Naked op het album ‘I Bificus’. Het was kort hierna dat Randy verhuisde naar Duitsland. Hij deed ook wat meer opnames met Annihilator. In 2003 is Randy officieel toegetreden tot de Duitse heavy metal band Primal Fear, ter vervanging van originele drummer Klaus Sperling. Op 11 augustus 2014 heeft Primal Fear aangekondigd dat als gevolg van onoverbrugbare verschillen tussen zanger Ralf Scheepers en Randy, Randy de band verliet na hun optreden op Summer Breeze Festival op 15 augustus van dat jaar.

RockMuZine feliciteert Randy Black met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ