Millencolin naar Q-Factory

Facebookrssmail

De Zweedse skate-punk band Millencolin tourt ter ere van het nieuwe album ‘SOS’ door Europa en daarbij mag een show in Q-Factory in Amsterdam natuurlijk niet ontbreken! Op 21 januari staat de band in Q-Factory. De band werd in 1992 opgericht door Nikola Šarčević, Erik Ohlsson en Mathias Färm en is vernoemd naar de skateboard-trick, “melancholy”. 27 jaar, 9 albums en 2000 shows later staat de band nog steeds aan de top van de skatepunk scene. Oprecht, ongehaaste, energieke punk rock is wat je kan verwachten van deze doorgewinterde muzikanten.

Het nieuwe album ‘SOS’ blaakt van passie, frustratie en moshpit-waardige tracks. Opnieuw politiek geëngageerde songs, ditmaal over klimaatverandering, de opgelaaide wapenwedloop, het onvoorspelbare gedrag van een paar wereldleiders en de negatieve gevolgen van sociale media en fake news. Een pareltje in de punkscene die live fantastisch tot zijn recht zal komen!

Support wordt verzorgd door PKEW PKEW PKEW, een Canadese punk rock band uit Toronto. Ze timmeren hard aan de weg, zoals het een echte punkrock band beaamd. Recentelijk deelde de band het podium met The Flatliners (die overigens ook naar Q komen op 30 april), Anti Flag en Reel Big Fish.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ