Happy birthday Johnny April

Facebookrssmail

Johnny April werd geboren op 27 maart 1965 in Enfield, Connecticut en is sinds de oprichting de bassist van rock band Staind. Staind is een alternatieve Amerikaanse rock-band uit Springfield, Massachusetts. De groep is al sinds 1995 actief, maar het eerste grote succes kwam er in 2001 met de hitsingles ‘It’s Been Awhile’ en ‘Outside’, afkomstig van het album ‘Break the Cycle’. In totaal verkocht Staind wereldwijd zo’n 15 miljoen albums.

Tot op heden heeft de band opgenomen zeven studio-albums: ‘Tormented’ (1996), ‘Dysfunction’ (1999), ‘Breek de cyclus’ (2001), ’14 Shades of Grey’ (2003), ‘Chapter V’ (2005), ‘The Illusion of Progress’ (2008), en hun self-titled album (2011).

Vanaf 2017 is de band inactief voor onbepaalde tijd. Aaron Lewis is bezig met een solo album ‘Sinner’ dat in 2016 verscheen en brengt in april 2019 een nieuw album uit: ‘State I’m in’. Ook de andere bandleden zijn betrokken in andere projecten. Wat Johnny April op het moment doet is niet bekend.

RockMuZine feliciteert Johnny April met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ