Happy birthday Jack Russell

Facebookrssmail

Jack Russell werd geboren op 5 december 1960 en is een Amerikaanse rock zanger. Hij is een van de oprichters van de Amerikaanse hardrockband Great White. Jack Russell werd geboren in Montebello, Californië.

Hij groeide op met invloeden zoals Robert Plant en Steven Tyler, en was een zanger voor veel bands in de middelbare school tijd en later. Hij ontmoette Mark Kendall bij een concert en zij hadden plannen om een band te vormen, Dante Fox werd de bands naam. Band manager Alan Nivel en Kendall besloten om de naam van de band te veranderen naar Great White (Mark Kendall’s bijnaam).

Hij had heel wit haar en zeer lichte teint. Ze noemden hem “The Great White”. Jack Russell is in de band geweest van 1981 tot heden, met uitzondering van een pauze van drie jaar tussen 1996-1999, in die periode nam jack een solo album op getiteld ‘Shelter Me’. Jack Russell bracht ook een tweede solo album getiteld ‘For You’ in 2002.

RockMuZine feliciteert Jack Russell met zijnverjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ