Happy birthday Rick Medlocke

Facebookrssmail

Rick Medlocke is geboren op 17 februari 1950 in Jacksonville, Florida en is bekend als frontman / gitarist southern rock band Blackfoot. Gedurende zijn carrière is Rick drummer geweest bij Lynyrd Skynyrd (1971) voordat hij in 1972 weer terugkwam bij Blackfoot. Omdat hij origineel Blackfoot voorgeslacht is, is Rick opgenomen in “Native American Music Hall of Fame” in 2008.

Rick Medlocke is grootgebracht door zijn grootouders en zijn opa, Shorty Medlocke, was een bekende Delta blues muzikant en leerde hem een miniatuur banjo te bespelen. Reeds op drei jarige leeftijd deed Rick zijn eerste optreden en op 5 jarige leeftijd had hij zichzelf geleerd gitaar te spelen. Op zijn achtste speelde Rick drums in de band van Shorty. Na de middelbare school richtte Rick Medlocke zijn eerste band op. Blackfoot.

Rick Medlocke is vandaag jarig, RockMuZine feliciteert hem met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ