Nervosa – Perpetual Chaos

Facebookrssmail

Na de break up van Nervosa, komt enig overgebleven origineel lid Prika Amaral (gitaar) met een geheel nieuwe line up en een nieuwe plaat, ‘Perpetual Chaos’, op de proppen. De nieuwe line up bestaat verder uit een internationaal gezelschap, te weten op drums Eleni Nota (Grieks), op bas Mia Wallace (Italiaans) en op zang Diva Satanica (Spaans) waarmee Prika dus de enige Braziliaanse nog is in de band.

De muziek is gelukkig nog steeds moddervet, thrash death zoals de band erom bekend staat, met de productie in handen van Martin Furia. Diegene die dachten dat het na de break wel gebeurd zou zijn met Nervosa komen toch echt bedrogen uit, Prika heeft prima muzikanten aangetrokken en levert gewoon weer een top album af met ‘Perpetual Chaos’. Lekkere agressieve death thrash, met een gruwelijk extreme strot van Diva, supervette riffs en donderend drum en bas werk, met dank ook aan Martin. Nervosa is nog niet klaar en laat dat weten ook, fans van het eerdere werk kunnen ook deze blind kopen. Favoriete tracks zijn onder andere opener ‘Venomous’ en ‘Time To Fight’ terwijl een nummer als ‘Genocidal Command’ zo op een plaat van Destruction had kunnen staan.

Er zijn geen minpunten te vinden op dit album, topwerk afgeleverd door opnieuw een topband in het genre! (85/100)(Napalm Records)

Tracklist

 1. Venomous
 2. Guided by Evil
 3. People of the Abyss
 4. Perpetual Chaos
 5. Until the Very End
 6. Genocidal Command
 7. Kings of Domination
 8. Time to Fight
 9. Godless Prisoner
 10. Blood Eagle
 11. Rebel Soul
 12. Pursued by Judgement
 13. Under Ruins
Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ