Anthrax naar 013voor exclusieve NL show

Facebookrssmail
Foto (c) Ariane van Ginneke

De thrashmetal legendes van Anthrax keren terug naar 013 op dinsdag 11 oktober 2022 voor een exclusieve Nederlandse show. Met nummers als ‘Madhouse’, ‘Bring The Noise’, en ‘Caught In A Mosh’ is de band uitgegroeid tot de belichaming van de Amerikaanse heavy metal. Na een uitverkocht 013 in 2015 is het de hoogste tijd dat heren van Anthrax ons – in hun populairste bezetting – de wind van voren komt geven met hun oude vertrouwde razernij.

De support komt van de Amerikaanse cross-over thrash band Municipal Waste. De thrashers uit Richmond, Virginia staan bekend om hun beruchte reputatie als luidruchtige, dronken feestbeesten met humoristische lyrics.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ