Garagerock legendes Boss Hog zijn terug

Facebookrssmail

Boss HogNa een radiostilte van bijna twintig jaar keren de New Yorkse garagerock legendes van Boss Hog op 24 maart terug met een nieuw album, ‘Brood X’ getiteld. Wat we kunnen verwachten is een futuristisch brouwsel van hete funk, grommende punk rock en vuige blues. Op zondag 5 februari is Boss Hog live te zien in TivoliVredenburg in Utrecht.

Met ‘Brood X’ gaan Christina Martinez en haar echtgenoot Jon Spencer moeiteloos verder waar ze zeventien jaar geleden zijn gebleven. Het album is misschien wel de meest subversieve plaat die Boss Hog ooit heeft gemaakt. Zangeres Martinez neemt op dit album geen blad voor de mond en komt in opstand tegen de harteloze huichelaars en haters die Amerika drastisch proberen te veranderen. “’Brood X’ is serious music for serious times, the perfect soundtrack for a necessary revolution”, aldus Martinez.

Het album is opgenomen en gemixt in de Key Club Recording Studio in Michigan, waar gebruik is gemaakt van de fameuze Flickinger N 32 Matrix console waarmee het legendarische nummer ‘There’s A Riot Going On’ van Sly Stone is opgenomen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ