Pene Corrida weet feestje te bouwen in Baroeg

Facebookrssmail

Mariachi outfits en keiharde covers van bekende popnummers. Op zaterdag 9 oktober staat Pene Corrida samen met The Great Hurricane Escape in Baroeg Rotterdam en het dak gaat eraf.

The Great Hurricane Escape

De avond wordt afgetrapt door de Dordtse band, The Great Hurricane Escape. Met hun origineel klinkende southern punk nummers wordt het publiek direct goed opgewarmd. De moshpits blijven nog even achterwegen, maar er wordt door een aantal fans fanatiek meegezongen en geheadbangd. De band staat bekend om hun strakke gitaarriffs en deze vallen dan ook zeker in de smaak bij het publiek.

Pene Corrida

Dan is het tijd voor de band waar iedereen op heeft gewacht, Pene Corrida. Om het 10 jarige bestaan van de band te vieren staan ze vanavond voor de derde keer in Baroeg. Ondanks dat zij hun tour door Corona hebben uitgesteld is het net als voorgaande jaren een show die je niet snel zult vergeten. De band zit vol energie en wees eerlijk, wie houdt er nou niet van om popnummers in een metaljasje te horen. Zo spelen zij bekende nummers zoals ‘Rolling In The Deep’ van Adele en ‘Fergalicious’ van Fergie.

De show wordt geopend met het nummer ‘Party Rock Anthem’ van LMFAO en de party is dan ook direct begonnen. De zaal is goed gevuld, ondanks de beperkte capaciteiten. Er wordt vanaf het eerste nummer meegedanst en gezongen door het publiek. Het duurt dan ook niet lang voordat de eerste moshpit van de avond een feit is. Voor vele fans is dit het eerste concert die zij weer bezoeken, nadat de maatregelen versoepeld zijn, en dat is duidelijk te zien. Het publiek is constant in beweging en vol overgave aan het genieten. Naar het einde van de show toe vliegt er af en toe zelfs een crowdsurfen over het publiek.

Muziekaal zit de show goed in elkaar en ook is er genoeg tijd voor humor en onderlinge grappen op het podium. De band is net als het publiek overduidelijk aan het genieten. Deze metalheads weten hoe ze een feestje moeten bouwen!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ