Happy birthday Steve Felton

Facebookrssmail

Steve “Skinny” Felton werd geboren op 6 december 1969 in Cleveland, Ohio en is een Amerikaanse drummer, vooral bekend als een van de oprichters van Mushroomhead. Hij is ook de drummer van de bands Tenafly Viper en (216). Felton heeft twee zonen, James en Steven.

Mushroomhead is een Amerikaanse alternatieve metalband uit Cleveland, Ohio. Gevormd in 1993 in het Cleveland Warehouse District, staat de band bekend om hun avant-gardistische sound, met invloeden van heavy metal, art rock en electro-industrial en live spelen de heren met maskers en dragen zij kostuums. Hun unieke live shows die meestal worden uitgevoerd op kleinere locaties. Mushroomhead heeft wereldwijd meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht en heeft 8 studioalbums en 15 videoclips gemaakt. Tijdens het bestaan heeft Mushroomhead veel veranderingen ondergaan in de line-up van de band, met vocalist Jeffrey Hatrix en drummer Steve Felton als de enige consistente leden.

RockMuZine feliciteert Steve Felton met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ