Happy birthday Craig Jones

Facebookrssmail

Op 11 februari 1972 werd Craig Alan Jones (A.K.A. 133, 133 MHz, The Silent One of The Killer) geboren Craig is bekend als samplist / keyboardist van de band Slipknot. Jones is geboren in Des Moines, Iowa. Voor Slipknot speelde hij in verschillende lokale extreme metal bands, zoals bijvoorbeeld Modifidious. In februari 1996 kwam Craig als vervanger van Slipknot’s originele gitarist, Donnie Steele, bij de band nadat Donnie de band verliet tijdens de opnames van de demo ‘Mate. Feed. Kill. Repeat’.

Omdat de opnames waren afgerond tentijde dat Craig bij de band aansloot heeft hij geen bijdrage geleverd aan de opnames wel kreeg hij de “credits” voor bijdrage aan de hoes. Voor het einde van het jaar werd Craig vervangen als gitarist door Mick Thomson en begon hij aan zijn rol als sampler. bij het opnemen van ‘Vol. 3: (The Subliminal Verses)’ gebruikte hij ook de keyboards en synthesizers. Van de Slipknot’s leden was Craig Jones het vierde bandlid.

RockMuZine feliciteert Creig Jones met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ