Happy birthday Reed Mullin, RIP

Facebookrssmail

William Reed Mullin is op 12 februari 1966 geboren in Raleigh, North Carolina en is de drummer van Corrosion of Conformity. Hij was de oprichter samen met Mike Dean en Woody Weatherman. Mullin, speelde samen met Weatherman ook in hardcore band No Labels. No Labels ging uit elkaar in 1984 terwijl Corrosion of Conformity zich bleef ontwikkelen en de populariteit bleef groeien. Hij verliet Corrosion of Conformity op 1 februari 2001 als gevolg van een slepende rug blessure.

Na zijn vertrek uit Corrosion of Conformity deed Mullin verschillende andere projecten zoals hardcore band Man Will Destroy Himself en als frontman in de power pop band Brown.

In 2010 kwam Reed weer terug bij Corrosion of Conformity en tot op dit moment speelt daar nog steeds de drums. RockMuZine had Reed Mullin met zijn verjaardag graag gefeliciteerd, ware het niet dat hij op 27 januari 2020 overleed… Vier ze daarboven Reed!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ