Happy birthday Stu Cook

Facebookrssmail

Stuart Alden “Stu” Cook werd geboren op 25 april 1945 in Oakland, Californië en is een Amerikaanse basgitarist, het best bekend voor zijn werk in de rock band Creedence Clearwater Revival. In 1993 deed Stu Cook zonder succes auditie voor de rol van de bassist in de Rolling Stones na het vertrek van Bill Wyman.

Stu Cook en Clifford hervormde later in 1995 de band Creedence Clearwater Revisited. Het album ‘Recollection’, met een verzameling aan oude Creedence hits als: ‘Susie Q’, ‘Bad Moon Rising’ en ‘I Heard It Through the Grapevine’. Het album werd in 2007 platinum (1.000.000 verkochte exemplaren).

Behalve voor Creedence Clearwater is Stu betrokken geweest in tal van andere projecten als: Don Harrison Band, Roky Erickson and the Aliens, Southern Pacific e.a.

RockMuZine feliciteert Stu Cook met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ