Nieuwe namen voor Speedfest 2015 uitgelekt

Facebookrssmail

speedfest 2015Nadat afgelopen weekend al twee namen naar RockMuZine waren uitgelekt, welke komende editie op Speedfest 2015 zullen staan, kunnen wij vandaag weer enkele namen vrijgegeven. Sowieso onthulde RockMuZine afgelopen weekend The Vintage Caravan en de Zweedse band Avatarium bevestigd, Peter Pan Speedrock kon natuurlijk niet in de lineup ontbreken, als organiserende partij. Ook Crobot komt op 21 november weer terug naar Eindhoven, zo vonden wij uit. In 2013 stond de band ook al in het Eindhovense Klokgebouw. Scorpion Child is de volgende naam die is uitgelekt naar RockMuZine, net als Buffalo Summer, die samen met Crobot en Scorpion Child op tournee gaat dit najaar.

Kei vette lineup Speedfest 2015

“Kei vette lineup”, zo noemde Peter Pan Speedrock-frontman en organisator Peter van Elderen de line up afgelopen weekend, en dat zijn we natuurlijk met hem eens.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ