Line up Into The Void Compleet

Facebookrssmail

Met deze laatste toevoeging aan Into The Void dalen we dieper in de modderige krochten van sludge metal. Met Black Tusk en Lord Dying erbij garanderen we een sonische aardbeving die je tot in je botten zult voelen!

Black Tusk, afkomstig uit Savannah, Georgia, is een gevestigde naam in de sludge scene. Hun riffs zijn groovy, met een vleugje southern rock die je meeneemt op een reis door de moerassen van de hel. Verwacht meeslepende vocalen, wervelende gitaar-duels en een energieke liveshow die je van je sokken zal blazen.

Lord Dying uit Portland, Oregon, is een band die bekend staat om hun duistere en atmosferische metal. Hun muziek is zwaar en dreigend, met complexe melodieën die je meesleuren in een diepe, hypnotische trance. Bereid je voor op intense vocalen, fuzzed-out gitaren en een muur van geluid die je genadeloos zal overspoelen.

Into The Void vindt plaats op 5 oktober 2024 in Neushoorn, Leeuwarden.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ