Miles Ahead EP Release Party

Facebookrssmail

Miles Ahead

Een dik jaar terug werd de Miles Ahead opgericht in het Brabantse land, een jaar later hebben ze hun debuut EP met de prachttitel I’ll Write You After Sunrise op zak. Dit mag gevierd worden! Dit doen ze op zondag 16 november in PopEi (Klokgebouw 300, Strijp-S, Eindhoven) samen met supportact Veerle Schoon. Zaal open: 15.30 uur. Entree: gratis. Tijdens één van de edities van talentontwikkelingsprogramma WatDePopSchaft viel het trio al op. Fijne liedjes met mooi geluid. Met een beetje goeie raad ging de band naar huis en zie hier het resultaat; I’ll Write You After Sunrise, zeven mooie afgewerkte popliedjes in de dop. Je weet wel, waar een Racoon of het Eindhovense Sidewalk ook patent op heeft. Op deze zondagmiddag presenteren de heren van Miles Ahead de EP in de PopEi zaal en voor de gelegenheid heeft de band Veerle Schoon uitgenodigd.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ