AC/DC drummer bereidde moord voor

Facebookrssmail

acdcAC/DC drummer Phil Rudd is in Nieuw Zeeland gearresteerd wegens het inhuren van een huurmoordenaar voor het plegen van twee moorden. Zijn arrestatie is bevestigd door de Nieuw Zeelandse politie. Rudd is op borgtocht vrij, met de voorwaarde dat hij geen contact opneemt met de huurmoordenaar. Ook is de 60-jarige drummer opgepakt voor het bezit van methamphetamine en cannabis. Over drie weken moet Rudd weer voorkomen.

Vorige maand werd er een nieuwe persfoto vrijgegeven van de band, met Brian Johnson, bassist Cliff Williams, gitarist Angus Young en gitarist Stevie Young. Op de vraag waarom Judd niet op de foto staat was het antwoord dat de drummer niet aanwezig kon zijn bij de fotoshoot maar wel nog bij de band zat.

Het is nog niet bekend wat de gevolgen zijn van Rudd’s arrestatie, dit met betrekking tot de aanstaande wereldtournee in 2015. Momenteel bereidt de band de tweede release van ‘Rock or Bust’ voor, hun eerste album sinds zes jaar en de eerste zonder gitarist Malcolm Young, hij verliet recentelijk AC/DC vanwege dementie. Vorige maand kwam de eerste single uit van het album, getiteld ‘Play Ball’.

Rudd werd in 1975 AC/DC’s drummer en bleef dat tot 1983. In 1994 keerde hij weer terug en is sindsdien een permanent lid van de band.

Bron: Maxazine.nl

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ