George Baker als very special guest op Scumbash!

Facebookrssmail

ScumBash #2 posterMet de laatste wijzigingen van het programma staat nu ook het definitieve tijdschema van de tweede editie van het nieuwe Rotterdamse rock-’n-rollavontuur ScumBash online. Nieuw toegevoegd zijn De Bommelband, Stringcaster, DJ Okkie en DJ Non De Jus. Het Zweedse Bombus wordt vervangen door de high voltage rockband Paceshifters en Batmobile zal tijdens zijn show bezoek krijgen van niemand minder dan gastmuzikant George Baker. ScumBash #2 vindt komende zaterdag in de Van Nellefabriek in Rotterdam plaats.

“The man himself. George Baker! Hoe geweldig is dat?” vraagt Bertus van Schorem (en mede-organisator van ScumBash) retorisch. “Het is een eer om deze legende te verwelkomen als very special guest van Batmobile. Dat gaat onvergetelijk worden. We hebben er speciaal een filmpje voor opgenomen.”

Tijdschema van drie podia nu online
Op ScumBash treden 18 bands op 3 podia (The Kraken; Jack Ketch en het intieme Voodoo) op. Bertus: “Daarnaast is er ook van alles te zien, te doen en te eten. In de nieuwe lifestyle area Cutthroat Bay kunnen bezoekers bijvoorbeeld terecht voor streetwear of voor een make-over. De Bommelband en Stringcaster spelen er en DJ Okkie en DJ Non De Jus draaien de gaafste platen. In de studio van Closer 2 Music is het mogelijk om met artiesten te jammen. Captain Kahuna’s Woodworks hakt toffe Tiki’s uit boomstammen en ook kunstenaars Milan Lec, Henry van Hoof en Bibi van de Laar zijn te zien tijdens hun werk. (lachend:) Voor mensen die zich op ScumBash vervelen, is er dus echt geen hoop meer.”​​

Line-up ScumBash #2
Reverend Horton Heat (USA), Monster Magnet (USA), The Exploited (UK), Bob Wayne (USA), Batmobile (met als very special guest George Baker), John Coffey, Paceshifters, Liptease and the Backstreet Crackbangers, The Skadillacs (BE), Four Headed Dog, No Turning Back, Milwaukee Wildmen, Sham ’69 (UK), Disturbance, Casa De La Muerte, Death Alley, Dario Mars and the Guillotines (BE), De Bommelband, Stringcaster, Cuda, DJ Okkie en DJ Non De Jus.

Scumbash timetable

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ