Martyr headliner Big Ass Metal Fest # 16

Facebookrssmail

Terwijl voor vandaag, 1 april, de 15de editie van het Big Ass Metal Fest geprogrammeerd staat met namen als Black Silence, Tribal Spirits en Bleeding Gods is de line-up voor # 16 al geruime tijd een feit. Met namen als het Friese Insurrection, het Vlaamse After All en de Utrechtse legende Martyr wordt ook deze editie weer een gezellig feest om naar uit te kijken. Evenals editie # 15, vandaag, zal Big Ass Metal Fest # 16 op 27 mei plaatsvinden in het Utrechste DB’s.

De melodieuze death / thrash metal band Insurrection uit het Friese Leeuwarden is al een zevental jaren onderweg en bracht in 2015 de debuut EP ‘Catatonic’. Houdt rekening met een portie agressie en brute vocalen. Het Brugse After All maakte onlangs bekend een nieuwe zanger gevonden te hebben in Mike Slembrouck. Vorig jaar verscheen het negende album ‘Waves of Annihilation’ en met nieuwkomer Mike zal After All DB’s doen schudden op de grondvesten met hun melodieuze thrash metal.

De Utrechters van Martyr spelen een thuiswedstrijd in DB’s. Met hun vermakelijke heavy metal verzaakt Martyr nimmer en staat de band altijd weer garant voor een feestje. Terwijl de in 2016 uitgebrachte langspeler ‘You Are Next’ al vele keren over de toonbank rolde in Nederland en ver daarbuiten is deze nu eindelijk ook verschenen op vinyl.

Interesse in dit avond metal bestel dan hier je ticket!

Datum: 27 mei 2017
Aanvang: 20:00
Prijs: € 8,00

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ