Britse hardrockband The Treatment support act van de Scorpions in Ahoy

Facebookrssmail

Op donderdag 27 november is de eer aan de Britse hardrockband The Treatment om te openen voor de legendarische Scorpions in Ahoy Rotterdam. Ook zijn er extra zitplaatsen beschikbaar gekomen voor deze eerste show van de Scorpions in Nederland sinds 2007. Kaarten voor “The Rock & Roll Forever Tour” zijn te koop via Ticketmaster Nederland.

The Treatment

Neem de muzikale basisprincipes van Led Zeppelin, een scheutje glam van Mötley Crüe, de catchy zanglijnen van Aerosmith, de riffs van Def Leppard, de energie van Airbourne en de scheurende solo’s van AC/DC en je krijgt The Treatment. De jonge honden uit het Engelse Cambridge presenteren echte, onvervalste en opzwepende snoeiharde rock met diepe wortels in de 70’s en met name de 80’s. Er zijn maar weinig jonge bands die kunnen zeggen dat ze op tour mochten met bands als KISS, Alice Cooper, Slash feat. Myles Kennedy & the Conspirators en Steel Panther, maar The Treatment kan dat wel. En wat hebben ze daar de afgelopen paar jaar menig zaal, stadion en festival mee weten te overdonderen.

De Scorpions staan bekend als de meesters van de power ballad en hebben met songs als ‘Still Loving You’, ‘Send Me An Angel’ en ‘Wind Of Change’ wereldwijd boven aan alle hitlijsten gestaan. Met meer dan 100 miljoen verkochte albums mag de Duitse band zich met recht één van de best verkopende bands uit de muziekgeschiedenis noemen.

Voor deze eerste show in jaren van de Scorpions op Nederlandse bodem zijn extra plaatsen beschikbaar gekomen op de arenavloer en ook zitplaatsen op de 1e ring.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ